HomeΥπηρεσίες

Υπηρεσίες

Κατασκευές

Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο μελέτης – κατασκευής με βασικούς άξονες την υψηλή αισθητική, την εις βάθος γνώση των σύγχρονων αρχιτεκτονικών τάσεων και τη λειτουργικότητα που απαιτεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Οι κατασκευές μας σέβονται τις ανάγκες του χρήστη και του περιβάλλοντος υλοποιώντας έργα που χαρακτηρίζονται από απλότητα, άνεση, λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική, με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Κάθε έργο που η εταιρεία μας αναλαμβάνει να κατασκευάσει απαιτεί και έχει τη μέγιστη προσήλωση μας, όσο μικρό ή μεγάλο είναι. Σε κάθε μας έργο δίνουμε έμφαση στα υλικά που επιλέγουμε, στην ενεργειακή απόδοση του κτιρίου, στην άρτια αισθητική και στη μεγιστοποίηση της μακροπρόθεσμης αξίας κάθε κατασκευής. Στην 2VA παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, με τη μέγιστη ποιότητα, για κάθε είδους κατασκευή, όπως:

Ανακαινίσεις κατοικιών & Επαγγελματκών Χώρων

Δομές Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Ιατρεία, Φαρμακεία, Οδοντιατρεία, Νοσοκομεία κ.ά)

Ξενοδοχεία και Τουριστικά Καταλύματα

Ειδικές Κατασκευές (Εκθεσιακά Περίπτερα, Πεζογέφυρες, Σταβλικές Εγκαταστάσεις κ.ά)

Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις – Ηλετρομηχανολογικά Έργα:

Erection of complete Process Units + Revamping / Upgrading of Existing Units

Design And Built of Complete Fuel Storage and Loading Facilities (Petroleum, Fuel, LPG)

Installation of Pipelines

Maintenance (including offshore facilities)

Πολυκατοικίες

Εξωτερικούς Χώρους

Σιδηροκατασκευές

Τα  έργα που έχουμε κατασκευάσει σε όλη τη χώρα και οι  ευχαριστημένοι πελάτες, είναι για εμάς το μεγαλύτερο παράσημο στην έως τώρα επαγγελματική μας διαδρομή.

Θα είναι χαρά μας να δείξουμε και σε εσάς δείγματα της δουλειάς μας.

Μελέτες έργων, προγράμματα εξοικονομώ

Ηλεκτρολογικές μελέτες και εγκαταστάσεις, φωτοβολταϊκές μελέτες και εγκαταστάσεις, μελέτες φυσικού αερίου, εγκαταστάσεις υδραυλικών, φυσικού αερίου. Κατασκευές από γυψοσανίδα, βάψιμο, θερμοπροσωψη, γενικές ανακαινιστικες εργασίες.

Εργολαβικές εργασίες

Ανέγερση πολυτελών κατοικιών, οικοδομών,πισίνες αποκομιδή μπαζών, εκκαθαρίσεις χώρων,πατώματα, τοποθέτηση πλακάκια, laminate, παρκέ και μάρμαρα – γρανίτες

Εκσαπτικές εργασίες

Οικοδομικές εργασίες ανέγερσης κτιρίων (από μπετόν αλλά και βιομηχανικά μεταλλικά κτίρια),μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου

Δημόσια και Δημοτικά έργα

Η 2VA αναλαμβάνει έργα δημοσίου σε όλη την Ελλάδα με τις καλύτερες προσφορές. Δίνοντας  τις καλύτερες προσφορές η 2VA  συμβάλει ουσιαστικά στη δημιουργία πάρκων και των κοινόχρηστων χώρων όπως ασφαλτοστρώσεις.  Η δράση της εταιρείας μας δεν περιορίζεται μόνο στην Αττική, αλλά αναλαμβάνουμε έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Real Estate

Η 2VA είναι μία εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στους κλάδους της ανάπτυξης και της  επένδυσης ακινήτων. Η 2VA έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει ένα στρατηγικό και επενδυτικό πλάνο ανάπτυξης, με στόχο την ενίσχυση του χαρτοφυλακίου των ακινήτων της.

Η 2VA βλέπει το δομημένο περιβάλλον ως ένα μέσο από το οποίο έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο.Η καινοτόμος τεχνολογία σε συνδυασμό με την ευφυϊα δεοδομένων της τεχνογνωσίας μας, είμαστε σε θέση να αναδείξουμε ευκαρίες επιτυχίας.

Βοηθάμε να αγοράσουμε,να καταλάβουμε και να επενδύσουμε σε μία ποικιλία περουσιακών στοιχείων,όπως βιομηχανικών,εμπορικών,λιανικών και ξενοδοχειακών ακινήτων.Οι πελάτες μας καλύπτουν κλάδους όπως οι τράπεζες,η ενέργεια,η μεταποίση και η τεχνολογία

Η 2VA από μία ομάδα συνεργατών οι οποίοι έχουν διακριθεί στο χώρο τους από τα αποτελέσματα τους.

Έχοντας αναπτύξει πρωτοποριακά συστήματα μηχανογραφικής υποστήριξης είμαστε υπερήφανοι για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας,με τεράστιες δυνατότητες επιλογές ακινήτων τα οποια διαθέτουμε 

Consulting

Η 2VA εκτιμά, σέβεται και ενθαρρύνει κάθε δημιουργική πτυχή της επιχειρηματικότητας, επιδιώκοντας πάντα λύσεις που αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα και την αποτελεσματικότητα των οργανισμών, καθώς και την ποσοτική και ποιοτική εμβέλεια των δραστηριοτήτων τους.

Την κύρια δραστηριότητα της αποτελεί η υποστήριξη και διαχείριση καινοτόμων αναπτυξιακών σχεδίων για επιχειρήσεις, φορείς του δημοσίου και της κοινωνικής οικονομίας.

Τα στελέχη της 2VA αξιοποιούν προς όφελος των πελατών τους, τη συσσωρευμένη συλλογική γνώση, δεξιότητες και εμπειρία τους στους τομείς:

Υιοθέτηση νέων τεχνολογιών

Αύξηση ανταγωνιστικότητας από την αξιοποίηση καινοτομίας

Ανάπτυξη καινοτομικών προϊόντων και υπηρεσιών

Υποστήριξη στη χρηματοδότηση επενδυτικών πρωτοβουλιών

Διευκόλυνση λειτουργίας νέων επιχειρήσεων

Υποστήριξη της εξωστρέφειας

Ανάπτυξη της νεανικής επιχειρηματικότητας

Υποστήριξη συνεργασιών/συνεργειών μεταξύ επιχειρήσεων/οργανισμών 

Υποστήριξη ερευνητικών έργων και συνεργασιών φορέων έρευνας και επιχειρηματικότητας

Υποστήριξη επιχειρήσεων και οργανισμών μέσα από την αναδιοργάνωση λειτουργιών και τη διαρκή αναβάθμιση και βελτίωση των διαδικασιών λειτουργίας

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις ανάγκες των πελατών μας και στην εξεύρεση της βέλτιστης στρατηγικής για την ανάπτυξη τους. Tα έμπειρα στελέχη μας αξιολογούν τις δυνατότητες που δίνονται μέσω χρηματοδοτικών εργαλείων και προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις για την αντιμετώπιση κάθε πιθανής πρόκλησης, σε επιχειρηματικό και λειτουργικό επίπεδο.

Απλοποιούμε και ελαχιστοποιούμε τον χρόνο υλοποίησης κάθε διαδικασίας, προάγοντας την οικονομική ευημερία των πελατών μας. Το ειλικρινές ενδιαφέρον, ο σεβασμός και το χαμόγελο συνοδεύουν πάντα την σχέση μας με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. 

Business Process Outsourcing Υπηρεσ